Bridgecursus voor beginners in Alphen a/d Rijn

Denksportcentrum

BRIDGECURSUS, in samenwerking met alle Alphense Bridgeverenigingen.

                     

Vanaf maandag 5 oktober 2020 wordt in het Denksportcentrum Kerk en Zanen de Oude Wereld 57, Alphen a/d Rijn, 12 maandagen les gegeven aan beginners door André van Herel, officieel bridgedocent.

Bridgeles  

Door de Corona zijn er extra veiligheidsmaatregelen. Er is voldoende afstand tussen de cursisten en er zijn hygiënische maatregelen genomen. Er is 24 uur mechanische ventilatie en ook de ramen kunnen open.                                                                                                        

De les is interactief. Aan de hand van een PowerPoint presentatie, tafelopdrachten en voorbeeldspellen wordt u uitgenodigd mee te denken en mee te doen.

Door de hulp van co-docenten is maximale persoonlijke begeleiding gegarandeerd. Zo worden u de beginselen van dit leuke spel bijgebracht. DOEN! U heeft er nog vele jaren plezier van!

Lesduur: van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Cursus

Alle lesmaterialen ontvangt u na afloop per e-mail zodat u thuis kunt oefenen. Wij zorgen voor een combinatie van serieus bridgen leren én een gezellige sfeer. De cursus is op basis van 5-kaart hoog.

De kosten voor 12 lessen bedragen totaal € 100, -per persoon. De cursus gaat door bij tenminste 8 personen. U kunt zich ook individueel aanmelden. Kosten van het 1e en 2e leerboek zijn € 25,00 (deel 1 € 13, -)

Als u nog verder inlichtingen wenst, bel gerust met                    

André tel. 06-15115388 of e-mail: bridgedocent.andre@gmail.com

                        

===========================================================================

Denksportcentrum

Na de eerste 12 lessen van boek 1 wordt u  de mogelijkheid geboden een vervolg cursus te doen van 15 lessen waarbij boek 2 wordt behandeld.

Na het volgen van deze 25 lessen heeft u een stevige basis om  te spelen op een bridgeclub.